Domov

Vodne pregrade

Vodne pregrade

Vodne pregrade se uporabljajo za varovanje pred poplavami ter za preusmerjanje vodnih tokov. Izdelke iz naše ponudbe nudimo našim strankam, ki so pripravljeni za boj proti poplavam, gradnjo jezov in začasnih rezervoarjev in preusmeritev tokov in drugih plovnih poteh. Naši izdelki so za enostavno in varno uporabo, in nima negativnega vpliva na okolje.

Proizvodi

Geodesign pregrada

Geodesign pregrada

Geodesign pregrada je najbolj pogosto uporabljena rešitev za začasno varstvo pred poplavami na svetu. Geodesign pregrada je bila uporabljena po vsej Evropi, kot tudi Severni Ameriki in Avstraliji, z več kot 24.000 metrov. Izdelek zadrži vodo tudi do 2,4 m višine. Izdelek lahko uporabljajo tudi za varno preusmerjanje vode za gradbene projekte ali začasno gradnjo jezov ali ribnikih.

Hydrobaffle pregrada

Hydrobaffle pregrada

Hydrobaffle je sistem zasnovan za gradnjo delovišč, ki so običajno podvodnega območja. Sistem zagotavlja učinkovit nadzor vode. Sistemi so na voljo v razponu velikosti od 0,3 metra do 2,4 metra.

Floodgate

Floodgate

Floodgate je učinkovit sistem za preprečevanje vdora vode pri vratih in prezračevalnih sistemih. Floodgate je namenjen za privatne, poslovne in industrijske prostore. Sistem se široko uporablja v Angliji in pred kratkim tudi v Evropi in Avstraliji.

Podjetje Horizont-Clair d.o.o. vam je ponudil specializirane proizvode za boljšo varnost pred poplavami in pri preusmerjanju vodnih tokov. Izbrani izdelki so najboljše kakovosti za varstvo pred poplavami.